en fi

Tietoa poismuuttajalle

Tarkastamme käytössäsi olleen huoneiston sen jälkeen kun olet tyhjentänyt ja siivonnut huoneiston sekä palauttanut kaikki avaimet.

Tyhjennä ja siivoa huoneisto, parveke sekä irtaimistovarasto. Vastaat niistä huoneistoon aiheuttamistasi vaurioista, jotka eivät ole normaalia kulumista.

 

Huoneiston loppusiivous:

  • Liesi, uuni ja uunipellit sekä liesituulettimen rasvasuodatin on pestävä. Myös lieden tausta on siivottava.
  • Pakastin ja jääkaappi on otettava pois päältä, sulatettava ja pestävä sekä ovet jätettävä auki.
  • Laatikostot, kaapit/komerot, ovet ja ovenpielet on pyyhittävä puhtaiksi kuten muutkin pinnat.
  • wc-, kylpyhuone- ja saunatilat altaineen on pestävä sekä lattiakaivot puhdistettava.
  • Sulje kaikki ikkunat ja ovet.
  • Lattiat on pyyhittävä kostealla.

 

Huolehdi siitä, että astian- ja pyykinpesukoneiden liitäntäputket on tulpattu. Jos olet tehnyt muutoksia keittiön kaapistoon astianpesukonetta varten, palauta kaapisto ennalleen.

Jätä taulujen seinäkoukut ja proput sekä sälekaihtimet paikoilleen. Tarkista, että huoneistoon kuuluvat tavarat jäävät paikoilleen: verhoripustimet, palovaroitin sekä kattorasiat.

Jätä asentamasi turvalukko paikoilleen. Luovuta sen avaimet ja muut huoneistoon kuuluvat avaimet Porin YH-Asunnot Oy:n toimistolle. Vastaat lukon vaihtokustannuksista, mikäli et vuokrasuhteen päätyttyä palauta kaikkia sinulle luovutettuja avaimia.

Palautamme vakuuden kun olet maksanut kaikki vuokrat, vesi-, sauna- ja autopaikkamaksut sekä mahdolliset siivous-/korjauskustannukset.

Kiitos yhteistyöstä!

 

Asiakirja- ja avainhinnasto

Asukaslaskutushinnasto