Etusivulle
Opiskelijoita Porin opiskelija-asunnoissa

Oikea valinta opiskelijalle

Opiskelija-asunnoissa asuva Alex muutti nykyiseen asuntoonsa 1,5 vuotta sitten. Asunto on juuri sopiva yhdistelmä tilavuutta, helppohoitoisuutta sekä kätevyyttä sijaintinsa puolesta.

Tilaa, kavereita ja helppoutta

Jo kahdessa YH-asunnossa asunut Alex muutti nykyiseen kotiinsa puolitoista vuotta sitten. Hänen aiemman kotinsa asuintalo muutettiin senioriasunnoksi, mutta se ei häntä haitannut, sillä asuintila kasvoi huomattavasti.

Nykyinen koti on keskustan, salin ja töiden lähellä. Kaverit asuvat vain muutaman minuutin päässä, joten yhdessä hengailu on helppoa. Kävellen pääsee minne vain.

opiskelija asunnossaan
Alex

Opiskelijaelämän luksusta

34-neliöisessä opiskelija-asunnossa riittää säilytystilaa. Tilana se ei ole kuitenkaan liian iso, sillä viikoittainen siivous on tehty nopeasti alta pois. Täyttä luksusta opiskelijalle siis!

Muuttokin sujui mukavasti ystävä apuna, sillä sekä rappukäytävä että hissi ovat isoja. Siellä kelpaa kuljettaa sänkyä, pelikonetta ja muita suuria tavaroita. Tässä asuintalossa muutkin naapurit ovat opiskelijoita, sosiaalisia ja mukavia. Talon asiat puhutaan läpi ja selvitetään alta aikayksikön.

Erityisesti asiakaspalvelu saa kiitosta. Kaikki mieltä askarruttavat asiat on selvitetty hetkessä. Avuliaisuus on myös huippuluokkaa. Kerran Alexin matkustaessa ulkomaille, häntä jäi mietityttämään jäikö uuni päälle. Yhden soiton jälkeen asiakaspalveluun asia oli tarkistettu.