Etusivulle
Opiskelijat Porin YH asunnoissaan
Opiskelijat Porin YH asunnoissaan

Edullisesti opiskelija-asunnossa

Etsitkö edullista opiskelija-asuntoa Porista? Tarjolla on yksiöitä ja kaksioita. Meiltä löydät tarpeisiisi sopivan opiskelija-asunnon ja viihdyt varmasti asukkaanamme. Selaa Porin opiskelija-asuntoja, tutustu asukastarinoihimme tai lue lisää hyödyllistä tietoa opiskelija-asunnoissamme asumisesta!

Oletko tuleva opiskelija-asukkaamme?

Selaa mieleisiäsi Porin opiskelija-asuntoja tai katso kohteemme alta. Tietoa keskustan alueesta ja sieltä löytyvistä opiskelija-asunnoista löydät täältä. Meiltä löydät myös Porin vuokra-asunnot.

Täytä asuntohakemus ja hae Porin opiskelija-asuntoa verkossa! Voit hakea useampaan opiskelija-asuntokohteeseen samalla sähköisellä hakemuksella. Mahdolliset liitteet pyydämme erikseen. Muista täyttää kaikki hakemuksen kohdat huolellisesti.

Opiskelijakohteiden vuokravakuudet:

  • Rahavakuus: 500€
  • Asiakkaan halutessa myös henkilötakaukset, 2 henkilöä (luottotiedot kunnossa)
  • Kotivakuutus vastuuvakuutuksella pyydetään
  • Vakuus palautetaan vuokrasopimuksen päätyttyä asuntotarkastuksen jälkeen, mahdollisimman pian, seuraavan kuukauden aikana. Mahdolliset ongelmat asunnon kunnossa, avaimissa tai veloissa viivästyttävät vakuuden palauttamista.
Opiskelija asunnossaan

Oikea valinta opiskelijalle

Opiskelija-asunnoissa asuva Alex muutti nykyiseen asuntoonsa 1,5 vuotta sitten. Asunto on juuri sopiva yhdistelmä tilavuutta, helppohoitoisuutta sekä kätevyyttä sijaintinsa puolesta.

opiskelija kotonaan

Ensimmäisen oman kodin onnea

Opiskelija Silja-Sofia Ilvonen muutti ensimmäiseen omaan kotiinsa syksyllä 2021. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Asunto tuntui heti kodilta ja sen keskeinen sijainti miellytti suuresti. Taloyhtiössä vallitseva ilmapiiri on mukavan nuorekas ja yhteishenki todella hyvä.

Opiskelija-asuntomme Porissa

Kesäsopimus

HUOM! Kesäsopimuksen tekeminen on mahdollista kaikkiin opiskelija-asuntokohteisiimme.

Kesäsopimuksen voi tehdä 1.5. - 31.8. välisenä aikana enintään kolmeksi peräkkäiseksi kuukaudeksi. Kesäsopimusta ei voi tehdä irtisanomiskuukaudeksi. Kesäsopimuksessa vuokralainen voi jättää tavaransa asuntoon, mutta palauttaa kaikki kuittaamansa avaimet Porin YH-Asunnot Oy:n toimistoon ja maksaa puolet asunnon vuokrasta/kk, sopimuksen pituuden ajan. Asukas ei voi käyttää asuntoa kesäsopimuksen aikana. Vesiennakko kuuluu maksaa kesäsopimuksen aikana, vesimaksu poistetaan.

Vaihtoon lähtevä!

"Kesäsopimuksen" sääntöä sovelletaan myös muuna aikana, kun olet lähdössä vaihtoon ulkomaille.

Oletko nykyinen opiskelija-asukkaamme?

Löydät täältä asumiseen liittyvää hyödyllistä tietoa, oman asuintalosi ja sen huoltoyhtiön yhteystiedot, asumisneuvojan palvelut, asukashinnaston, järjestyssäännöt sekä tietoa asunnon irtisanomisesta ja poismuutosta. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Piirroskuvassa nainen nojatuolissa kannettavan tietokoneen kanssa

Etsi oman asuintalosi yhteystiedot

Tarvitsetko oman asuintalosi kiinteistöhuollon tai isännöitsijän yhteystietoja? Kiinteistöhuolto palvelee sinua kaikissa korjaus- ja huoltotehtävissä sekä esimerkiksi oven avaamisessa. Isännöitsijältä voit kysyä pintaremonteista, ilmoittaa lapsen syntymästä tai tehdä asumishäiriöilmoituksen.