Etusivulle

Onnellisesti opiskelija-asunnossa

Meiltä löydät sinulle sopivan ja edullisen opiskelija-asunnon Porista. Asuntoina on soluasuntoja, yksiötä, kaksioita ja kolmioita.

Oletko tuleva opiskelija-asukkaamme?

Selaa opiskelija-asuntoja ja täytä asuntohakemus sivun alhaalla olevista linkeistä. Voit hakea useampaan opiskelijakohteeseen samalla sähköisellä hakemuksella. Mahdolliset liitteet pyydämme erikseen. Muista täyttää kaikki hakemuksen kohdat huolellisesti.

Opiskelijakohteiden vuokravakuudet:

  • Henkilötakaukset, 2 henkilöä (luottotiedot kunnossa)
  • Asiakkaan halutessa myös rahavakuus: 500€
  • Kotivakuutus vastuuvakuutuksella pyydetään
  • Vakuus palautetaan vuokrasopimuksen päätyttyä asuntotarkastuksen jälkeen, mahdollisimman pian, noin kahden viikon kuluttua. Mahdolliset ongelmat asunnon kunnossa, avaimissa tai veloissa viivästyttävät vakuuden palauttamista.

Opiskelija-asuntomme

Kesäsopimus

HUOM! Kesäsopimuksen tekeminen on mahdollista kaikkiin opiskelija-asuntokohteisiimme.

Kesäsopimuksen voi tehdä 1.5. - 31.8. välisenä aikana enintään kolmeksi peräkkäiseksi kuukaudeksi. Kesäsopimusta ei voi tehdä irtisanomiskuukaudeksi. Kesäsopimuksessa vuokralainen voi jättää tavaransa asuntoon, mutta palauttaa kaikki kuittaamansa avaimet Porin YH-Asunnot Oy:n toimistoon ja maksaa puolet asunnon vuokrasta/kk, sopimuksen pituuden ajan. Asukas ei voi käyttää asuntoa kesäsopimuksen aikana. Vesiennakko kuuluu maksaa kesäsopimuksen aikana, vesimaksu poistetaan.

Vaihtoon lähtevä!

"Kesäsopimuksen" sääntöä sovelletaan myös muuna aikana, kun olet lähdössä vaihtoon ulkomaille.

Oletko nykyinen opiskelija-asukkaamme?

Löydät täältä asumiseen liittyvää hyödyllistä tietoa, oman asuintalosi ja sen huoltoyhtiön yhteystiedot, asumisneuvojan palvelut, asukashinnaston, järjestyssäännöt sekä tietoa asunnon irtisanomisesta ja poismuutosta. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Etsi oman asuintalosi yhteystiedot

Tarvitsetko oman asuintalosi kiinteistöhuollon tai isännöitsijän yhteystietoja? Kiinteistöhuolto palvelee sinua kaikissa korjaus- ja huoltotehtävissä sekä esimerkiksi oven avaamisessa. Isännöitsijältä voit kysyä pintaremonteista, ilmoittaa lapsen syntymästä tai tehdä asumishäiriöilmoituksen.