Etusivulle
Piirroskuvassa nuori mies pyörän selässä ja nuori nainen ulkoiluttaa koiraa

Vuokra-asunnot Porin keskustassa

Kompaktin Porin keskustan läpi on helppo kulkea kävellen. Juuri sopiva sekoitus monipuolisia palveluita sekä vehreyttä kansallisen kaupunkipuiston muodossa tarjoaa virikkeitä jokaiselle. Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-asunto keskustasta.

Vuokra-asunnot

Opiskelija-asunnot

Senioriasunnot

Tietoa Porin keskustan alueesta

Porin keskustan alue pitää sisällään liki 20 000 asukasta, joista yli 1 000 kuuluu lapsiperheisiin. Näin ollen asuinalue sopii jokaiselle porimieliselle ja tarjoaa palveluita vauvasta vaariin.

Palvelut Porin keskusta tulvii niin kulttuuria kuin monipuolisia palveluita kivenheiton päästä toisistaan. Porin taidemuseo, Satakunnan museo, Porin teatteri, Keski-Porin kirkko, Raatihuone, Kaupungintalo, Kauppatori, Kauppahalli, kävelykatu, eteläranta ja promenadikeskus löytyvät kaikki keskustan alueelta.

Liikkuminen Porin keskustan alue on kompakti ja omiaan kävelylle, sillä sen halki kulkee Suomen ensimmäinen kävelykatu. Mikäli haluat kulkea kuitenkin autolla, sekin on kätevää. Porin keskustan alueelta löytyy nimittäin jopa 2300 yleisessä käytössä olevaa parkkipaikkaa, joista maksuttomia on jopa 900. Joukkoliikenteen bussit tarjoavat vaihtoehdon autoilulle ja kulkevat kätevästi alueen läpi.

Katso myös muut vuokra-asuntomme Porin alueella.

Opiskelija asunnossaan

Oikea valinta opiskelijalle

Opiskelija-asunnoissa asuva Alex muutti nykyiseen asuntoonsa 1,5 vuotta sitten. Asunto on juuri sopiva yhdistelmä tilavuutta, helppohoitoisuutta sekä kätevyyttä sijaintinsa puolesta.

Senioripariskunta asunnossaan

Lottovoitto on asua Senioriasunnossa

Porilaiset Anja ja Rauno Viitaniemi ovat yksiä Otavankadun senioritalon ensimmäisistä asukkaista. He muuttivat asuntoonsa talon valmistuttua vuonna 2019.