Etusivulle

Viihtyisästi vuokralla

Meiltä löydät tarpeisiisi sopivan vuokra-asunnon Porista ja viihdyt varmasti asukkaanamme.

Oletko tuleva asukkaamme?

Selaa mieleisiäsi vuokra-asuntoja ja täytä asuntohakemus. Voit hakea useampaan asuntokohteeseen samalla sähköisellä hakemuksella. Muista täyttää kaikki hakemuksen kohdat huolellisesti. Paperisia asuntohakemuslomakkeita saat toimistoltamme tai voit tulostaa hakemuksen itse tästä.

Vuokravakuudet

Vuokravakuudet vaihtelevat kiinteistökohtaisesti. Vakuus palautetaan vuokrasopimuksen päätyttyä asuntotarkastuksen jälkeen; mahdollisimman pian, noin kahden viikon kuluttua. Mahdolliset ongelmat asunnon kunnossa, avaimissa tai veloissa viivästyttävät vakuuden palauttamista.

Oletko nykyinen asukkaamme?

Löydät alla olevien linkkien kautta asumiseen liittyvää hyödyllistä tietoa, oman asuintalosi ja sen huoltoyhtiön yhteystiedot, asumisneuvojan palvelut, asukashinnaston, järjestyssäännöt sekä tietoa asunnon irtisanomisesta ja poismuutosta. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Etsi oman asuintalosi yhteystiedot

Tarvitsetko oman asuintalosi kiinteistöhuollon tai isännöitsijän yhteystietoja? Kiinteistöhuolto palvelee sinua kaikissa korjaus- ja huoltotehtävissä sekä esimerkiksi oven avaamisessa. Isännöitsijältä voit kysyä pintaremonteista, ilmoittaa lapsen syntymästä tai tehdä asumishäiriöilmoituksen.