Etusivulle
Perheitä Porin vuokra-asunnoissa
Perheitä Porin vuokra-asunnoissa

Porin vuokra-asunnot

Etsitkö vuokra-asuntoa Porista? Meiltä löydät tarpeisiisi sopivan vuokra-asunnon ja viihdyt varmasti asukkaanamme. Saatavana yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Selaa Porin vapaita vuokra-asuntoja, tutustu asukastarinoihimme tai lue lisää hyödyllistä tietoa Porin vuokra-asunnoissamme asumisesta!

Oletko tuleva asukkaamme?

Selaa mieleisiäsi Porin vuokra-asuntoja tai katso kohteemme asuinalueittain. Löydä tietoa Porin keskustan alueesta ja sen vuokra-asunnoista.. Meiltä löydät myös edulliset opiskelija-asunnot ja rauhalliset senioriasunnot.

Täytä asuntohakemus ja hae vuokra-asuntoa verkossa! Voit hakea useampaan asuntokohteeseen samalla sähköisellä hakemuksella. Muista täyttää kaikki hakemuksen kohdat huolellisesti. Paperisia asuntohakemuslomakkeita saat toimistoltamme tai voit tulostaa hakemuksen itse tästä.

Hakemuksesi on voimassa 3 kk lähettämispäivästä. Hakemuksen voit uusia joko puhelimitse 02 623 4450 /asiakaspalvelu tai poikkeamalla toimistollamme Annankatu 8.

Vuokravakuudet

Vuokravakuudet vaihtelevat kiinteistökohtaisesti. Vakuus palautetaan vuokrasopimuksen päätyttyä asuntotarkastuksen jälkeen; mahdollisimman pian, noin kahden viikon kuluttua. Mahdolliset ongelmat asunnon kunnossa, avaimissa tai veloissa viivästyttävät vakuuden palauttamista.

Paluumuuttaja uudessa Porin kodissaan

Paluumuuttajan Porirakkaus kukoistaa

Porista kotoisin oleva Nina Tammilehto palasi kotikonnuilleen vuoden alussa. Hiljattain remontoitu, lähellä äitiä sijaitseva asunto täytti kaikki kriteerit hetkessä.

lapsiperheen asuminen

Lapsiperheen asuminen kuin leikkiä

Porin YH-Asuntojen perheasunnoissa asuvat Jarmo ja Paula perheineen. Rivitalo sopii mainiosti lapsiperheen arkeen, sillä asunnossa riittää tilaa temmeltää. Oma piha mahdollistaa lapsille ulkoleikit lähellä.

Porilaiset Juha ja Päivi

Pariskunnalle vain parasta

Jo kolmatta vuotta asuvat Porilaiset Juha ja Päivi muuttivat korkealla sijaitsevaan 8.kerrokseen. Asunnossa yhdistyvät sekä viihtyvyys että esteettömyys.

Oletko nykyinen asukkaamme?

Löydät alla olevien linkkien kautta asumiseen liittyvää hyödyllistä tietoa, oman asuintalosi ja sen huoltoyhtiön yhteystiedot, asumisneuvojan palvelut, asukashinnaston, järjestyssäännöt sekä tietoa asunnon irtisanomisesta ja poismuutosta. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Nainen ja kissa kotona kuvituskuva

Etsi oman asuintalosi yhteystiedot

Tarvitsetko oman asuintalosi kiinteistöhuollon tai isännöitsijän yhteystietoja? Kiinteistöhuolto palvelee sinua kaikissa korjaus- ja huoltotehtävissä sekä esimerkiksi oven avaamisessa. Isännöitsijältä voit kysyä pintaremonteista, ilmoittaa lapsen syntymästä tai tehdä asumishäiriöilmoituksen.