Etusivulle
Kahvihetki kuvituskuva

Porin Seniorikotiyhdistys ry

Porin Seniorikotiyhdistyksen eri puolilla kaupunkia sijaitsevat vuokra-asunnot on suunniteltu eläkeikäisten asunnoiksi. Asunnot on tarkoitettu itsenäiseen asumiseen.

Turvallista ja huoletonta asumista

Suurin osa Porin Seniorikotiyhdistyksen asunnoista on peruskorjattu mahdollisimman esteettömiksi. Osassa kohteita on myös turvallisuutta lisäävä automaattinen paloilmoitinjärjestelmä.

Kaikissa taloissa on kerhotilat, joissa asukkaat voivat oleskella yhdessä ja järjestää omaa toimintaa. Myös perusturvakeskus järjestää kerhotoimintaa ja erilaisia asukkaiden yhteistapahtumia.

Seniorikotiyhdistyksen asunnot

Tiedustele Seniorikotiyhdistyksen asuntoja

Porin Seniorikotiyhdistyksen asuntojen vuokraus- ja isännöintitoiminnot hoidetaan Porin YH-Asunnot Oy:n toimistossa, Annankatu 8:ssa. Tervetuloa käymään tai olkaa meihin yhteydessä puhelimitse n.(02) 623 4450. Voitte kysyä lisätietoja halutessanne myös sähköpostitse osoitteesta: asiakaspalvelu@porinyhasunnot.fi.

Tarvitsetko kotipalvelua avuksi?

Mahdollisesti tarvittavat palvelut asukas saa kaupungin kotipalvelun tai yksityisten palveluntuottajien tuottamina. Näistä voi kysyä lisää Kotipalvelusta.

Siirry lukemaan Kotipalveluista >