Etusivulle
Nainen etätöissä kuvituskuva

Porin YH-Asuntojen saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://www.porinyhasunnot.fi/fi ja on päivitetty 07.05.2024. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Sivustolla olevien asuntojen data tulee integraationa Visma Tampuurin kautta. Tampuuri Oy vastaa itse omasta saavutettavuudestaan ja näitä sisältöjä koskevat saavutettavuuspalautteet suositellaan osoitettaviksi suoraan Visma Tampuuri Oy:lle.

www.porinyhasunnot.fi-verkkopalvelu on alun perin julkaistu nykyisessä muodossaan 01.05.2021.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio: Nitro Group Oy.

Porin YH-Asunnot Oy on sitoutunut saavutettavuuteen ja sen parantamiseen. Verkkopalvelun saavutettavuuden tilaa seurataan jatkuvasti ja palvelun saavutettavuutta arvioidaan säännöllisesti. Tarjoamme tukea käyttäjille, joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa.

Digipalvelun saavutettavuuden tila:

Täyttää kaikki saavutettavuusvaatimukset.

Verkkopalvelussa on Word-dokumentteja ja pdf:iä, joissa saattaa olla saavutettavuushaasteita.

Huomasitko saavutettavuusongelman?

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot Etelä-Suomen aluehallintovirasto Saavutettavuuden valvonnan yksikkö www.saavutettavuusvaatimukset.fi saavutettavuus(at)avi.fi puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Sivuston saavutettavuutta seurataan ja kehitetään säännöllisesti. Sivustoa kehitetään käyttäjäpalautteen perusteella sekä hyödyntämällä teknisiä työkaluja ja mittaustapoja mm.

• Axe DevTools • Lighthouse • WAVE Web Accessibility Evaluation Tool

Kerrothan, jos havaitset sivuston saavutettavuudessa puutteita. Otamme mielellämme vastaan saavutettavuuspalautteita, joiden perusteella kehitämme toimintaamme.

Jos verkkosivun käyttö aiheuttaa haasteita, Porin YH-Asunnot tarjoaa asiakaspalvelua ja tukea myös sähköpostitse, puhelimitse tai asiointipisteessämme.

Sähköposti: asiakaspalvelu@porinyhasunnot.fi, asiakaspalvelun puhelinnumero: +358 2 623 4450, asiointipiste Annankatu 8, 28100 Pori.

Tätä saavutettavuusselostetta päivitetään säännöllisesti sitä mukaan, kun saavutettavuuspuutteita korjataan tai digitaalisia palveluita kehitetään.