Etusivulle
Kuvassa lapsiperhe pelaamassa lautapeliä ja seinän toisella puolella senioripariskunta ratkomassa ristikkoa ja kutomassa

Asukastarinat

Parasta perheasumista Porissa

Jani-Pekka Viitala löysi perheelleen kodin Toejoelta. Tunnelmallinen koti löytyi rauhaisasta taloyhtiöstä, jonka pihalla leikkii aina hymyillen tervehtiviä lapsia. Vaikka koti onkin luonnonhelmassa, ovat kaikki tarvittavat palvelutkin aivan kivenheiton päässä.

Rauhallista elämää Säveltäjänlinnassa

Tiina Myllymaa on yksi Säveltäjänlinnan alkuperäisistä asukkaista eikä hän voisi kuvitellakaan asuvansa missään muualla. Taloyhtiössä asuu paljon eläkeläisiä ja tunnelma on kodikkaan välittävä ja rauhallinen. Asunnon keskeinen sijainti on sekin yksi sen tärkeimmistä valttikorteista.

Ensimmäisen oman kodin onnea

Opiskelija Silja-Sofia Ilvonen muutti ensimmäiseen omaan kotiinsa syksyllä 2021. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Asunto tuntui heti kodilta ja sen keskeinen sijainti miellytti suuresti. Taloyhtiössä vallitseva ilmapiiri on mukavan nuorekas ja yhteishenki todella hyvä.

mies ja nainen istuu kotonaan tuoleilla

Lottovoitto on asua Senioriasunnossa

Porilaiset Anja ja Rauno Viitaniemi ovat yksiä Otavankadun senioritalon ensimmäisistä asukkaista. He muuttivat asuntoonsa talon valmistuttua vuonna 2019.