Etusivulle
Kerrostalossa naapurukset arkiaskareissaan. Nainen jumppaa ja perhe viettää aikaa kotisohvalla.

Viitaloiden tarina

Viitaloiden perhe elää leppoisaa lapsiperhearkea luonnon helmassa Toejoella.

Jani-Pekka Viitala vietti oman lapsuutensa Toejoella. Hänelle oli tärkeintä löytää koti perheelleen samalta alueelta. Porin YH-Asuntojen juuri remontoitu kolmio vei jalat alta ja hän muutti sinne lastensa kanssa marraskuussa 2021.

”Halusin asunnon ehdottomasti juuri täältä, koska alue on niin rauhallinen ja saa olla luonnon keskellä. Myös lasten koulu ja urheilukentät ovat ihan tässä vieressä kävelyetäisyydellä. Tuntui todella miellyttävältä muuttaa siistiin ja melko uuteen asuntoon, jossa oli juuri maalattu katot ja seinät sekä laitettu uudet tapetit, lattiat ja väliovet”, Jani-Pekka kertoo.

Pihalla on aina iloisesti tervehtiviä lapsia

Jani-Pekka viihtyy taloyhtiössään erinomaisesti, koska siellä on paljon lapsiperheitä. Tunnelma on rento ja hänestä on mukavaa, kun pihalla on aina iloisesti tervehtiviä lapsia. Myös hänen 10 ja 12-vuotiaille lapsilleen on tärkeää, että pihapiiristä löytyy leikki- ja pelikavereita.

Kotiaan Jani-Pekka kuvailee kodikkaaksi ja viihtyisäksi. Sauna on heidän perheelleen erittäin tärkeä, sillä he ovat kovia saunomaan lasten kanssa. Olohuone on kuitenkin koko kodin sydän: ”Siitä tuli tosi tunnelmallinen. Se on juuri sopivan kokoinen ja hyvän mallinen”, Jani-Pekka kertoo.

isä lastensa kanssa
Viitalat

Luonnon helmassa, mutta palveluita lähellä

Vaikka Viitaloiden koti sijaitseekin luonnonhelmassa, on sieltä lyhyt matka palveluiden äärelle. Keskustaan pääsee autolla viidessä minuutissa ja lähimpään ostoskeskukseenkin on vain noin kahden kilometrin matka. Jani-Pekan pojalle, Eliakselle, tärkeä frisbee-golf -rata on myöskin kivenheiton päässä ja kesäisin hän viettääkin suurimman osan ajastaan siellä, käyden vain välillä kotona syömässä.

Suosittelen Porin YH-Asuntoja lämpimästi

Jani-Pekalla ei ole moitteen sanaa Porin YH-Asuntojen kanssa asioimisesta. Mitään ongelmia ei ole juurikaan ollut, joita olisi pitänyt ratkoa heidän kanssaan. ”Kerran oven lukossa oli ongelma, mutta kaikki ratkesi yhdellä puhelinsoitolla. Olen ollut erittäin tyytyväinen ja suosittelen Porin YH-asuntoja lämpimästi”, Jani-Pekka sanoo.