Etusivulle
Kerrostalossa naapurukset arkiaskareissaan kahvia juoden, neuloen ja lehtiä lueskellen.
Kerrostalossa naapurukset arkiaskareissaan kahvia juoden, neuloen ja lehtiä lueskellen.

Seesteisesti senioriasunnossa

Etsitkö senioriasuntoa Porista? Meiltä löydät tarpeisiisi sopivan senioriasunnon ja viihdyt varmasti asukkaanamme. Selaa Porin vapaita senioriasuntoja, tutustu asukastarinoihimme tai lue lisää hyödyllistä tietoa senioriasunnoissamme asumisesta!

Oletko tuleva senioriasukkaamme?

Selaa mieleisiäsi Porin senioriasuntoja tai katso Seniorikotiyhdistyksen asuntoja. Tietoa keskustan alueesta ja sieltä löytyvistä senioriasunnoista löydät täältä. Meiltä löydät myös Porin vuokra-asunnot.

Täytä asuntohakemus ja hae senioriasuntoa verkossa! Voit hakea useampaan asuntokohteeseen samalla sähköisellä hakemuksella. Muista täyttää kaikki hakemuksen kohdat huolellisesti. Paperisia asuntohakemuslomakkeita saat toimistoltamme tai voit tulostaa hakemuksen itse tästä.

Senioripariskunta asunnossaan

Lottovoitto on asua Senioriasunnossa

Porilaiset Anja ja Rauno Viitaniemi ovat yksiä Otavankadun senioritalon ensimmäisistä asukkaista. He muuttivat asuntoonsa talon valmistuttua vuonna 2019.

Seniorikohteet

Oletko nykyinen senioriasukkaamme?

Löydät täältä asumiseen liittyvää hyödyllistä tietoa, oman asuintalosi ja sen huoltoyhtiön yhteystiedot, asumisneuvojan palvelut, asukashinnaston, järjestyssäännöt sekä tietoa asunnon irtisanomisesta ja poismuutosta. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Piirroskuvassa nainen nojatuolissa kannettavan tietokoneen kanssa

Etsi oman asuintalosi yhteystiedot

Tarvitsetko oman asuintalosi kiinteistöhuollon tai isännöitsijän yhteystietoja? Kiinteistöhuolto palvelee sinua kaikissa korjaus- ja huoltotehtävissä sekä esimerkiksi oven avaamisessa. Isännöitsijältä voit kysyä pintaremonteista, ilmoittaa lapsen syntymästä tai tehdä asumishäiriöilmoituksen.