Etusivulle

Opiskelija-asuntonäyttö ke 16.6.2021 klo 17-19 Taiteilijankatu 1

Hei opiskelija! Asuntoesittely opiskelija-asuntokohteessa Taiteilijankatu 1 keskiviikkona 16.6.2021 klo 17–19.

Tule paikalle katsomaan vaihtoehtoja. Meillä ei ole opiskelija-asunnoissa määräaikaisuuden pakkoa.

Näytöillä noudatamme turvavälejä sekä hyvää käsihygieniaa, ja toivomme samaa myös sinulta. Otathan myös maskisi mukaan näytölle!

Huomioi koronatilanne!

Ethän asioi toimistossamme, jos olet sairas tai karanteenissa. Tavoitat asiakaspalvelumme puhelimitse 02 623 4450 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@porinyhasunnot.fi. Pääoven vieressä olevaan postilaatikkoon voit palauttaa avaimet (kirjekuoressa, osoite näkyvissä) ja jättää asunnon irtisanomisilmoituksen.

Pysytään kaikki terveinä!

Tervetuloa Porin YH-Asunnoille!

Meiltä löydät elämäntilanteeseesi täydellisesti sopivan vuokra-asunnon Porista – olitpa sitten yksinasuva, pariskunta, perheellinen, opiskelija tai seniori. Hyvä, henkilökohtainen palvelumme varmistaa, että olet heti kuin kotonasi.

Onnea perheenlisäyksestä!

Haluamme onnitella kodikkaalla tavalla perheitä, joihin syntyy lapsi. Hyvitämme vesimaksuista tai sauna- tai autopaikkamaksuista 120 € /syntyvä lapsi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme huomioida edun.

Uusi koti kirjastokorttelissa?

Uusi, valovoimainen vuokra-asuntokohde Otavan Kruunu valmistui puistomiljööseen vuonna 2019.

Hae asuntoa verkossa

Voit hakea useampaan asuntoon samalla sähköisellä hakemuksella. Muista täyttää kaikki hakemuksen kohdat huolellisesti. Paperisia lomakkeita saat toimistoltamme tai voit tulostaa hakemuksen itse tästä.