Etusivulle
DNA Porin YH netti

DNA Netti Porin YH-asukkaille

Kotisi palveluihin sisältyy DNA Netti Perusnopeus 25M hintaan 0 €. Taloyhtiönetti on käytössä jokaisessa kohteessamme.

Rekisteröi DNA Netti

Tutustu uuden kotisi nopeaan ja helppoon DNA Nettiin.

Tutustu DNA Netin rekisteröintiohjeisiin.

  1. Mene osoitteeseen dna.fi/porinyh ja syötä sivulle asuntosi tarkka osoite. Esimerkki: 00100 Esimerkkikatu 1 A 3 Valise Näytä nettivaihtoehdot ja siirry ohjeen kohtaan 2. Siirryt sivulle, jonka otsikko on Tilaa DNA Netti.

  2. Valise haluamasi nopeus. Jos haluat aktivoida DNA Netin perusnopeudella, valise listan alin vaihtoehto. Voit halutessasi valita lisämaksusta myös nopeamman netin.

  3. Valittuasi nopeuden siirry eteenpäin painamalla alhaalla oikealla Siirry modeemin valintaan -nappia. Voit halutessasi päivittää kotiisi saatavilla olevan tekniikan mukaisen uuden modeemin painamalla Valitse modeemi. Modeemin saat kätevästi postitse kotiin noin viikossa. Voit myös valita Ei kiitos ja siirtyä alareunan painikkeesta eteenpäin Lisäpalveluiden valintaan.

  4. Jos tarvitset tietoturvapalvelun, voit tilata sen Valise lisäpalvelut-sivulta. Tietoturvapalvelu on maksullinen ja se laskutetaan sinulta erikseen.

  5. Jatka painamalla Siirry ostoskoriin. Kun olet tyytyväinen valintoihisi, Siirry kassalle.

  6. Päätä rekisteröityminen tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla kohdassa Tunnistautuminen.

Jos rekisteröityminen ei jostain syystä onnistu, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, puh. 044 144 044 (ma-pe klo 8 - 18, puhelu on normaalihintainen). Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia ja/tai tarvitset modeemin, tee rekisteröinti lahimmässä DNA Kaupassa tai soita asiakaspalveluun.

TV

Kun taloyhtiö on liittynyt DNA:n kaapelitelevisioverkkoon, näet peruskanavat, jotka ovat katsottavissa ilman TV-korttia. Lisäksi saatavilla on monipuolinen valikoima maksutv-kanavia - myös edulliseen asiakasetuhintaan! Katselua varten tarvitaan kaapelitalouteen sopiva DVB-C -merkitty televisio tai digiboksi. HD-kanavien katselu edellyttää Cable Ready HD-merkittyä vastaanotinta. Tutustu DNA:n kanavalistaan

DNA:n kaapeliverkon peruskanavat
DNA:n kaapeliverkon peruskanavat

Usein kysyttyä

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

Mikä on DNA Netti taloyhtiösopimuksella? DNA toimittaa netti- ja kaapelitv -palvelut Porin YH-asuntojen koteihin. Netin perusnopeus sisältyy vuokraan.

Mikä on DNA Netin perusnopeus? Asukkaiden käytössä on DNA Netti 25 Mbit/s perusnopeudella.

Miten saan DNA Netin perusnopeuden käyttööni? Saat DNA Netti 25 Mbit/s perusnopeuden käyttöösi, kun rekisteröit palvelun osoitteessa dna.fi/porinyh, soittamalla maksutta myyntipalveluun 0800 550044 tai käymällä DNA Kaupassa.

Mitä tarkoittaa lisänopeus? Voit halutessasi tilata nettiisi lisää nopeutta taloyhtiösopimuksen ansiosta edulliseen hintaan. Esim. DNA Netti 100M vain 12,90 €/kk ja DNA Netti 200M 16,90 €/kk. Saatavilla on myös 400M, 600M ja jopa 1000M eli 1 gigan nopeus.

Olen jo tilannut DNA:lta netin lisänopeuden, miten toimin nyt? Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos haluat nostaa nopeutta, tarjolla on 100M, 200M, 400M, 600M ja jopa 1000M eli 1 gigan nopeus. Lisätiedot: dna.fi/porinyh

Milloin saan käyttööni DNA:n 25 Mbit/s netin? Kaikki Porin YH-kohteet ovat DNA:n palveluiden piirissä. Mikäli olet tehnyt määräaikaisia sopimuksia toisen palveluntarjoajan tuotteista, tarkista sopimuksen voimassaolo operaattoriltasi.

Miten kaapelilaajakaista (kaapelimodeemiliittymä) ja ethernet-liittymä eroavat toisistaan? Molemmissa on tarjolla samat palvelut, vain liityntä toteutetaan eri tekniikalla. Kaapelikohteeseen tarvitset modeemin ja yhteys tulee asuntoon taloyhtiön televisioverkkoa pitkin. Ethernet-kohteessa riittää RJ45-verkkojohdon liittäminen huoneiston seinässä olevaan nettirasiaan. Jos haluat jakaa yhteyden useammalle laitteelle, tarvitset reitittimen. Lisätiedot modeemeista: dna.fi/porinyh

Mistä voin hankkia modeemin kaapelilaajakaistaan? Voit hankkia kaapelitaloudessa tarvittavan kaapelimodeemin DNA Kaupasta tai soittamalla DNA:n maksuttomaan myyntipalvelunumeroon 0800 550 044, jolloin DNA toimittaa modeemin sinulle postitse. Suosittelemme DNA-kaapelimodeemia. Hinnat ja lisätiedot modeemeista dna.fi/modeemit

Minulla on jo olemassa kaapelimodeemi, sillä olen käyttänyt jo aiemmin DNA:n tai toisen operaattorin laajakaistaa - voinko käyttää sitä edelleen? Asia kannattaa varmistaa DNA Kaupasta, maksuttomasta myyntipalvelunumerosta 0800 550044 tai DNA asiakaspalvelusta. Siellä tarkistetaan, onko modeemin malli tarpeeksi uusi ja siten kyvykäs nopeisiin yhteyksiin.

Mistä tiedän, mikä nopeus minulla on käytössä/tilattuna/huoneistossa? Voit tarkistaa nettisi nopeuden kysymällä DNA asiakaspalvelusta, DNA Kaupasta tai DNA:n itsepalvelusta kirjautumalla dna.fi tai Oma DNA -sovelluksesta.

Kuka maksaa taloyhtiönetin perusnopeuden? Perusnopeus sisältyy vuokraan.

Kuka laskuttaa taloyhtiönetin lisänopeudesta? DNA laskuttaa suoraan asukasta tekemänsä sopimuksen mukaisesti.

Saanko automaattisesti käyttöön 25 Mbit/s perusnopeuden, kun rekisteröidyn YH- kodissani olevan DNA Netin käyttäjäksi? Kyllä, tee rekisteröinti osoitteessa dna.fi/porinyh

Korpraalintie 36 on Ethernet-kohde.Ethernet-kohteessa riittää RJ45-verkkojohdon liittäminen huoneiston seinässä olevaan nettirasiaan. Eli asukkaan ei tarvitse hakea wlan reititintä jos haluaakin käyttää langallisena nettiyhteyttään. Jos haluat jakaa yhteyden useammalle laitteelle, tarvitset reitittimen. Reitittimen tähän kohteeseen voit hakea Puuvillan DNA-shopista.

Mitä asiakasetuja ja tarjouksia saan DNA:lta? Asiakasedut löydät osoitteesta dna.fi/asiakasedut

Miten toimin, kun muutan pois asunnosta? Ilmoita muutosta ja uudesta osoitteestasi DNA Asiakaspalveluun, maksuttomaan myyntipalvelunumeroon 0800 550044 tai DNA Kauppaan. Samalla kartoitetaan, mitä tuotteita DNA voi tarjota sinulle uuteen kotiisi. Muuttaessasi muista irtisanoa tai siirrä DNA Netin perusnopeus toiseen Porin YH-asuntoon. Jätä modeemi huoneistoon.

Minulla on käytössä toisen operaattorin netti, miten toimin? DNA Netti perusnopeudella sisältyy asumisesi palveluihin. Päällekkäisten maksujen välttämiseksi suosittelemme irtisanomaan toisen palveluntarjoajan palvelut.

Mitä tarkoittaa, että käytössä on DNA:n kaapeli-tv-kanavat? DNA:n kaapelitelevisioverkon kautta näet peruskanavat, kuten YLE:n kanavat, MTV3:n, Nelosen sekä monia muita TV-kanavia. Peruskanavat ovat katsottavissa ilman TV-korttia.

Mikä on WiFi-puhelu? WiFi-puhelu on tavallinen puhelu, joka matkapuhelinverkon sijaan käyttää WiFi-modeemin langatonta WiFi-verkkoa.Esimerkiksi uudet matalaenergiatalot ja kellarit ovat kuuluvuuden kannalta usein haastavia paikkoja. Uudet energiatehokkaat ikkunat voivat huonontaa kuuluvuutta kotona. WiFi-puheluiden käyttämiseen tarvitaan Porin YH-asukkaan DNA Netti ja WiFi-modeemi sekä puhelinliittymä ja puhelin, jotka tukevat WiFi-puheluita.

Näin otat WiFi-puhelut käyttöön:

  1. Mene puhelimen puheluasetuksiin ja salli asetuksista WiFi-puheluiden käyttö.
  2. Mene puhelimen WiFi-asetuksiin ja yhdistä puhelin kotisi WiFi-verkkoon. Mallikohtaiset ohjeet löydät puhelimesi käyttöohjeista.

Miten otan DNA:n kaapelitelevision käyttöön? Ota kaapeli-tv käyttöön näin helposti:

  1. Tarvitset kaapelitalouteen sopivan Cable Ready HD- tai DVB-C -merkityn television, digiboksin tai DNA viihdeboksin.
  2. Tee kanavahaku eli viritä televisio tai digiboksi. Ohjeet löytyvät laitteesi käyttöohjeesta.

Mikä on DNA viihdeboksi? DNA viihdeboksi -laite ja DNA TV -sovellus yhdistävät tutun television, kanavapaketit ja suoratoistopalvelut sekä tuhannet Android TV -sovellukset samaan palveluun, koko perheen viihdekeskukseksi. Lisää: dna.fi/dnatv