Etusivulle
Kuvassa nainen lukee lehteä kotonaan sohvalla ja seinän takana naapuri pariskunta istuu sohvalla

Paluumuuttajan tarina

Porista kotoisin oleva Nina Tammilehto palasi kotikonnuilleen vuoden alussa. Hiljattain remontoitu, lähellä äitiä sijaitseva asunto täytti kaikki kriteerit hetkessä.

Kaikki tapahtui nopeasti

Muutama kuukausi sitten Nina harkitsi muuttoa Poriin päästäkseen lähemmäs iäkästä äitiään. Hän päätti lähettää viestin Porin YH-Asunnoille, josta vastattiin samana päivänä – ja loppu onkin historiaa.

Uusi koti on juuri remontoitu, siisti ja hiljainen taloyhtiö, josta on lyhyt matka kauppaan, töihin ja keskustaan. Ninan äiti asuu lähellä, joten häntä on helppo käydä katsomassa.

Uusi, valoisa koti

38 neliöinen kaksio on täynnä valoa, sillä ikkunat ovat etelään päin. Tämä on erityisen otollista parvekkeella viihtyvälle asukkaalle, joka nauttii auringosta. Erityisesti asunnon puhtaus ja siisteys ovat Ninan mieleen. Remontoinnin jälkeinen estetiikka uusine keittiön kaappeineen ja katosta lattiaan uudistettuine kylpyhuoneineen miellyttää. Nina rakastaa yli kaiken sisustamista, joten tämä on ollut upea pohja tehdä asunnosta mieleinen, pelkistetyn kaunis.

Paluumuuttaja uudessa Porin asunnossaan
Paluumuuttaja Nina Tammilehto

Porirakkaus kukoistaa

Asunto on unelmapaikalla urheilun ystävälle. Nina on omien sanojensa mukaan intohimoinen hiihtäjä, ja ladulle pääsee liki kotiovelta. Kesäisin Katinkurun lenkkipolut ovat aivan kulman takana, jotka toimivat oivasti sekä pyöräilyyn että lenkkeilyyn kesäisin. Hyötyliikuntaakin tulee – asunto on sijoitettu niin, että joka paikkaan on helppo kävellä.

Porin YH-Asuntoja hän suosittelisi aivan kaikille. Asiointi on toiminut kuin vettä vaan ja henkilökunta on aina asiantuntevaa ja ystävällistä. ”Asumismukavuus lähtee hyvästä palvelusta, johon pystyy luottamaan.”, sanoo Nina.