Etusivulle
Kerrostalossa naapurukset arkiaskareissaan. Nainen lukee sohvalla lehteä ja vanhemmat leikkivät lapsen kanssa.

Lapsiperheen asuminen kuin leikkiä

Porin YH-Asuntojen perheasunnoissa asuvat Jarmo ja Paula perheineen. Rivitalo sopii mainiosti lapsiperheen arkeen, sillä asunnossa riittää tilaa temmeltää. Oma piha mahdollistaa lapsille ulkoleikit lähellä.

Rivitalon helppous viehätti

Pariskunta ihastui rivitalossa elämisen helppouteen, sillä maan tasalla olevat tilat ovat kätevät rattaiden kanssa. Huoneiden sijoittelu ulko-oven läheisyyteen helpottaa myös jälkikasvun tarkkailua ja perässä pysymistä.

Tilaa löytyy muuhunkin puuhasteluun, kuten piirustukseen, maalaukseen ja musiikin soittamiseen. Jarmon rakas harrastus puutarhanhoito pystyy jatkumaan tässä asunnossa, sillä ulkoa löytyy upeat puitteet kasvien hoitamiseen.

jarmo ja paula perheineen
Jarmo ja Paula perheineen

Lapsiystävällinen yhteisö

Piha on lapsiystävällinen ja naapurista löytyy mukava yhteisö sekä muita lapsiperheitä. Näin leikkikaverit löytyvät aivan läheltä. Uimaranta sijaitsee vain kivenheiton päässä, joten koko perhe pääsee polskimaan luonnonvesiin.

Porin YH-Asuntojen kanssa on helppo asioida, sillä asiakaspalvelu on positiivista, ystävällistä, toimivaa ja asiantuntevaa, he kertovat. Perhe onkin sanonut ystävilleen, että asuntoa etsiessä Porin YH-Asunnot on loistava valinta.